Economie

De afgelopen jaren ging het in de politiek vooral over één ding: de economie. Bij de Werkgroep Economie praten we graag over allerlei economische thema’s die aansluiten bij de politieke actualiteit en thema’s die misschien minder op de agenda van Den Haag staan maar dat wel zouden moeten. Activiteiten bij de Werkgroep Economie zijn de afgelopen jaren bijvoorbeeld gegaan over ZZP’ers, de rijksbegroting, de eurocrisis, het pensioenstelsel, belastingontduiking en de financiële sector.

We organiseren regelmatig sessies waarin experts op deze thema’s aan het woord komen. Bij de Werkgroep Economie proberen we de diepte in te gaan over deze thema’s maar het op hetzelfde moment toegankelijk te houden voor iedereen die er interesse in heeft.

Lijkt het je leuk betrokken te raken bij de Werkgroep Economie en mee te denken over activiteiten en thema’s om te bespreken dan horen wij dat graag. Ook als je gewoon geïnteresseerd bent in economische thema’s en op de hoogte gehouden wil blijven dan kan dat. Contact opnemen kan via economie@js.nl, direct aan Frank van Moock (frankvanmoock@gmail.com) of aan Twan Wilmes (twilmes@js.nl).

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

  • Twan WilmesTwan WilmesPenningmeester & Bestuurslid AfdelingenMailTelefoon+31630815787
Jonge Socialisten in de PvdA