Werkgroepen

Denktank van de JS

Als de afdelingen het hart van de JS vormen, dan zijn de werkgroepen het brein. Het zijn denktanks, waar leden met kennis of interesse in een bepaald onderwerp samen komen om te discussiëren over dat onderwerp, om de actualiteit bij te houden en om inhoudelijke activiteiten te organiseren.

De werkgroepen ondersteunen het Landelijk Bestuur bij het bepalen van standpunten en het schrijven van stukken. Denk jij dat je iets in te brengen hebt over één van deze onderwerpen, of vind je het gewoon leuk om intensief mee te kunnen discussiëren? Meld je dan aan bij één van onze werkgroepen. Je wordt dan op de hoogte gehouden van bijeenkomsten en activiteiten die de werkgroep organiseert.

De JS kent op dit moment acht werkgroepen. Hieronder vind je de omschrijving en contactinformatie van elk van die werkgroepen. Staat dat ene onderwerp waar jij alles van weet er niet bij, of wil je een activiteit organiseren maar je weet niet welke werkgroep daar bij past? Mail ons bestuurslid Twan, en hij zorgt dat je idee goed terecht komt!

Geïnteresseerd in een werkgroep?

  • Twan WilmesTwan WilmesPenningmeester & Bestuurslid AfdelingenMailTelefoon+31630815787
Jonge Socialisten in de PvdA