Deze JS´ers willen de Kamer in

Deze jonge socialisten willen de Tweede Kamer in en hebben jouw steun nodig!

De Tweede Kamerverkiezingen komen er aan en 2021 is echt het jaar van jongeren. Deze JS’ers gaan voor een plek op de Tweede Kamerlijst van de PvdA en hebben hierbij jouw steun nodig.

Wil jij graag nog meer helpen met de campagne van een van deze kandidaten? Neem dan contact met ze op.

Via de knoppen bij de kandidaten wordt er automatisch een mail voor desbetreffende kandidaat voor je opgesteld. Het is mogelijk om meerdere kandidaten te steunen met een mailtje. Steun dus alle kandidaten die jij geschikt vindt. Je kan alleen een mail sturen als je zelf PvdA-lid bent en moet dit doen vanuit het mailadres dat bij de PvdA bekend is.

Steun deze jongeren!

  • Volg ze op social media!
  • Klik op de steunlink en stuur ze een ondersteuning!
  • Spread the word!
  • Stem op een jongere!

Adem Mustafa (26)
We staan aan de vooravond van de grootste economische crisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Hierdoor zal de kloof tussen arm en rijk, laag- en hoogopgeleid alsmaar groter en groter worden. Het zijn onzekere tijden en we staan voor grote uitdagingen. Het wordt tijd dat links-progressieve jongeren opstaan en strijden voor een rechtvaardig, solidair en duurzame samenleving. Daarom heb ik besloten om de handschoenen op te pakken en me te gaan kandideren voor een plek op de Tweede Kamerlijst van de PvdA. Ik wil me met volle overtuiging kandidaat stellen en daar zijn (minimaal) 100 steunverklaringen voor nodig. Daarom vraag ik jouw steun!

Volg Adem op sociale media:
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
Contact:
mustafaadembrasil@hotmail.com
06-42411920

Habtamu de Hoop  (22)
We verliezen steeds meer zekerheden. Of het nu gaat om een vast contract, een betaalbare woning of een goede leraar voor de klas. Het is tegenwoordig al niet meer vanzelfsprekend dat wij het beter krijgen dan onze ouders. Juist in deze tijd van crisis is de sociaaldemocratie het antwoord om mensen weer perspectief te bieden.
Als jongste raadslid heb ik mij in Fryslân met bezieling ingezet voor betaalbare woningen, leefbaarheid en geef ik jongeren een stem.
De successen die ik hierin behaald heb smaken naar meer. Daarom stel ik mij verkiesbaar voor de Tweede Kamer verkiezingen van maart 2021.

Volg Habtamu op social media:
Facebook Twitter Instagram

Contact
habtamudehoop@gmail.com
06-25399908

Hayri Yildiz (24)
De fractie is goed bezig momenteel, maar ik mis de nieuwe generatie met haar ideeën. Ik wil graag met nieuwe ideeën over onlinepesten, vrouwenrechten, anti-racisme en eerlijke verdeling van het geld de kamer ingaan.

Volg Hayri op social media
Instagram
Contact
h.k.p.yildiz@hotmail.com
0639172316

Kristina van der Molen (26)
Ik ben Kristina van der Molen, 26 jaar, geboren in Rusland en woon in Utrecht met mijn vriend Victor en mijn poes Lobke. Ik ben ruim 10 jaar lid van de JS en de PvdA, werk nu als innovatieadviseur bij de Onderwijsinspectie en was hiervoor voorzitter van FNV Jong en lid van de SER. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel en geloof in een overheid die staat voor de mensen en niet voor de centen. Verder geloof ik dat wij een sterk weerwoord moeten hebben op de polarisatie en verharding in de politiek. Ik zou jou graag om jouw steun willen vragen voor mijn kandidatuur, om dit alles via de Kamer te kunnen bereiken!

Volg Kristina op social media
Facebook LinkedIn Twitter
Contact
vandermolen.kristina@gmail.com
06-58893767

Nadir Baali (23)
Jongerenbelangen staan hoger op de agenda dan ooit – maar nog lang niet hoog genoeg. De PvdA spreekt zich gelukkig uit voor de belangen van studenten, flexwerkers, en starters(gezinnen). Maar die boodschap mag met meer samenhang worden verteld, aan stemmers vanaf 16 jaar oud, en door echt jonge volksvertegenwoordigers. Daar maak ik graag deel van uit, waarbij ik mijn ervaring als jonge fractievoorzitter in het Brabantse Steenbergen combineer met inzichten vanuit mijn functie als projectmedewerker Verjonging (partijbureau). Jonge mensen willen gezamenlijk meedoen in de politiek, zodat we volwaardig kunnen meedoen in de maatschappij – laten we elkaar daartoe in positie brengen.

Volg Nadir op social media
Facebook
Contact
nadirbaali@hotmail.com
06-54640953

Samir Ashraf Fawzi el-Baramawi (18)
Mijn naam is Samir el-Baramawi, op 29-12-2001 geboren in Maastricht. Alles wat ik bijdraag in de politiek is gebaseerd op mijn kennis en levenservaringen. Zo heb ik niet de makkelijkste jeugd gehad, maar dat heeft mij dankzij mijn interesse in politiek wat op mijn zevende levensjaar is begonnen, niet laten kisten. Inzet en doorzettingsvermogen is op dit gebied dan ook een zeer sterke eigenschap voor mij. Ik weet altijd wat er speelt en volg alles op de voet. Zelf heb ik ook heel veel ervaring opgedaan, ben ik opgenomen geweest in de GGZ en heb ik politieke certificaten.

Volg Samir op social media
Facebook
Contact
samir2001@hotmail.nl
06-39283583

Stan Peters (23)
Dit is geen tijd om aan de zijlijn te staan. In een tijd van groeiende ongelijkheid, opkomend populisme en een naderende klimaatcrisis zijn linkse jongeren harder nodig dan ooit om te laten zien dat het anders kan; dat een eerlijkere en rechtvaardigere samenleving echt mogelijk is. Dit besef leidde ertoe dat ik jaren geleden politiek actief ben geworden. Na me de afgelopen jaren bij de JS en PvdA onder andere bezig te hebben gehouden met het opzetten van de Uitgewoond-campagne, het verjongen van de PvdA en het sluiten van een links stembusakkoord wil ik nu in de Kamer gaan strijden voor onze idealen. Ik hoop op jouw steun.

Volg Stan op social media
Facebook Instagram Linkedin
Contact
s.j.m.peters@home.nl
06-25172856

Marissa van der Tol (26)
Iedereen heeft bestaanszekerheid nodig. Als we denken aan mensen die bestaanszekerheid missen dan denken we al snel aan mensen in armoede, werkloze mensen en daklozen. Waar minder snel aan wordt gedacht, zijn mensen met een handicap. Vier jaar geleden is het VN-verdrag voor de rechten van mensen met een handicap geratificeerd in Nederland. Deze rechten, die zorgen voor bestaanszekerheid, worden dagelijks geschonden. Wij, Jonge Socialisten en de PvdA, kunnen het verschil maken. Ik zal mij als ervaringsdeskundige en vertegenwoordiger van mensen met een handicap in de Tweede Kamer inzetten voor bestaanszekerheid voor iedereen.

Volg Marissa op social media
Facebook Instagram Linkedin Twitter
Contact
marissavdtol@hotmail.com

Jonge Socialisten in de PvdA