Bestuur

Het Landelijk Bestuur (LB) is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op landelijk niveau. Het LB voert het beleid uit dat het congres heeft vastgesteld en neemt politieke standpunten in. Daarnaast houdt het bestuur zich bezig met ledenwerving, trainingen, afdelingsondersteuning, internationaal werk, financi├źn, persbeleid en het stimuleren van politieke discussies. Het bestuur telt momenteel zeven leden die in functie blijven tot en met het Voorjaarscongres van 2019, met uitzondering van de voorzitter ad interim.

Download hier het werkplan van het vorige bestuur

Bestuursleden

  • Twan WilmesTwan WilmesVoorzitter a.i.MailTelefoon+31630815787Twan Wilmes (22) heeft als geen ander een liefde voor gezelligheid, politiek en Eijsden (google dat maar). Na een jaar actief te zijn geweest bij de JS Maastricht verhuisde Twan naar Tilburg om daar Liberal Arts and Sciences en Economie te gaan studeren. Bij de JS Brabant paste hij drie jaar op de centen als Penningmeester. Afgelopen twee jaar was Twan penningmeester en landelijk bestuurslid afdelingen. De komende drie maanden is Twan voorzitter ad interim.LinkedIn
  • Djairo TerpstraDjairo TerpstraSecretarisMailTelefoon+316 29177557
  • Jordy OomenJordy OomenPenningmeester en bestuurslid VerenigingMailTelefoon06 40546247
  • Yannick BultsYannick BultsBestuurslid Leden & ActiviteitenMailTelefoon+31615498819De rode campagnejas past de Assense Yannick (18) als gegoten. Met zijn blonde lokken (voormalig Bieberkapsel) en ontembare energie heeft hij al menig roos uitgedeeld. Als jongerenambassadeur bij Meldpunt Discriminatie Drenthe streed hij voor een samenleving waar iedereen zichzelf mocht zijn. Die strijd zal hij als bestuurslid leden & activiteiten voortzetten voor de Jonge Socialisten in de PvdA. Ze zeggen weleens: "Je kunt de golven niet tegenhouden, maar je kunt wel leren surfen." Dat surfen dat kan en doet Yannick al, dus dit kan alleen maar een fantastisch jaar worden.
  • Pelle DeplaPelle DeplaBestuurslid communicatieMailTelefoon0614533909 LinkedIn
  • Judith LemkesJudith LemkesBestuurslid ScholingMailTelefoon06 53579560
  • Friso AgesFriso AgesInternationaal SecretarisMailTelefoon0613992975
Download hier een overzicht van alle JS-besturen sinds 2002
Jonge Socialisten in de PvdA