Wat kunnen we tegen jeugdwerkloosheid doen?

logo_jwl_voor_banen_voor_jongeren

Ben jij of zijn je vrienden jeugdwerkloos? Stuur dan jouw verhaal naar ons op! Alleen afgelopen jaar zijn er namelijk al 9000 extra werkeloze jongeren bijgekomen. Tijd om daar wat aan te doen!

Meer dan één op de tien jongeren in Nederland heeft geen werk, terwijl ze dat wel willen. De JS wil alle problemen en misstanden die er zijn bij het vinden van een baan als jongere in kaart brengen. Daarom lanceren wij vanaf 1 februari de website voorbanenvoorjongeren.nl en zijn wij op zoek naar jullie verhalen als jullie op zoek zijn naar een baan. Ben jij zelf op zoek naar een baan, of ken je iemand een baan zoekt, vertel ons dan wat jij nodig hebt om de jeugdwerkloosheid te lijf te gaan. Geef jouw verhaal aan ons door en dan gaan wij dit bij het kabinet aan te kaarten. Mail naar Elmar (esmid@js.nl) voor extra informatie en voor al jouw vragen.

Categorieën: Economie & arbeidsmarkt, Jeugdwerkloosheid

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA