Vrijwilligers bedankt!

Een campagneoverzicht door Anouk

Campagnetour Oost

Vrijwilligers bedankt!

7 weken. 12 dagen. 31 afdelingen. 87 kandidaten. Eindeloos veel flyers en rozen. En vooral heel veel vrijwilligers. De campagne zit erop.

Al het hele jaar waren we bezig het organiseren en plannen van de campagne. Toen we op 20 januari de campagne aftrapten was het dan eindelijk zover. Vol energie en goede moed waren we er klaar voor. Nog nooit eerder hadden we zoveel kandidaten. Nog nooit eerder hadden we zoveel verkiesbare kandidaten. En nog nooit eerder zijn we langs zoveel afdelingen geweest.

Campagne voeren is heel leuk, maar het betekent ook vroeg opstaan in het weekend, hier en daar een onaardige reactie aan de deur en af en toe een plensbui op je kop. Ondanks dat stond er elke week een groep JS’ers met een lach op hun gezicht en vol enthousiasme om campagne te voeren voor de JS-kandidaat in de desbetreffende gemeente. Sommigen zelfs meerdere dagen. Sommigen zelfs ver van huis. Deze mensen kunnen we niet genoeg bedanken. Zonder hen hadden we het niet voor elkaar gekregen. Met elkaar hebben we heel veel plezier gehad. Van koffie drinken bij een kalligraaf in Enkhuizen tot keihard bubbelbad meezingen in het busje. Van lunchen bij de snackbar in Heesch tot even snel door de McDrive in Rotterdam. Van kou en sneeuw trotseren in Limburg tot de eerste zonnestraaltjes vangen in Deventer. Al met al een mooie campagne om op terug te kijken.

Woensdag is het zover. Dat iedereen moet gaan stemmen hoeven we hier natuurlijk niet meer te zeggen. Als je nog geen plannen hebt om dat te doen, wil ik je zeker aanmoedigen om naar de lokale uitslagenavond te gaan. Dat is de ideale plek om de campagne af te sluiten met je eigen afdeling. Wij hebben gisteren onze campagne al afgesloten. Succes aan alle kandidaten, maar vooral bedankt vrijwilligers. Wat er woensdag ook gebeurt, aan jullie heeft het niet gelegen!

Categorieën: Campagne

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA