Van de vakschool naar een baan

Discussieavond middelbaar beroepsonderwijs

Vakschool naar baan js

Het middelbaar beroepsonderwijs is vaak het ondergeschoven kindje in het onderwijsveld. Zowel de PvdA als de JS proberen daar wat aan te doen. Op deze discussieavond gaan we met elkaar in gesprek over de verschillende thema’s die het mbo bezighoudt en wat voor alternatieve onderwijsvormen er bijvoorbeeld zijn. Praat mee bij deze discussieavond van de Werkgroep Onderwijs.

Op 14 oktober komen we in Eindhoven bijeen om ons te laten informeren en te discussiëren over het middelbaar beroepsonderwijs in Nederland. Samen met drie gasten praten we over verschillende thema’s die het middelbaar beroepsonderwijs bezig houden: de kwaliteit van de opleidingen, mogelijke alternatieve systemen, de aansluiting op de arbeidsmarkt en andere thema’s die aan de Werkgroep Onderwijs doorgegeven kunnen worden (onderwijs@js.nl). Jij praat toch ook mee?

Datum: 14-10-2015
Tijd: inloop om 19:00 uur, aanvang om 19:30 uur
Locatie: (nog nader bekend te maken), Eindhoven
Gasten: (nog nader bekend te maken)
Reiskosten: worden vergoed, zie hiervoor de declaratieregeling
Facebook: klik hier

Deze discussieavond is er één in een reeks waarbij de Werkgroep Onderwijs het over alle vormen van onderwijs in Nederland wil hebben; van basis- en speciaalonderwijs, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs, tot hoger beroepsonderwijs, universitair onderwijs en een leven lang leren. Waar ligt de toekomst van het onderwijs op sociaaldemocratisch gebied? Hoe gaan we dit vorm geven? Discussieer mee met de Werkgroep Onderwijs.

Categorieën: Onderwijs

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA