Update kwestie Moorlag (2)

Gisteren kwam er een mail vanuit het partijbestuur met de uitkomsten van het onderzoek van de commissie bestaande uit voormalig Tweede Kamerlid Saskia Noorman-den Uyl, voorzitter van Jeugdzorg Nederland Hans Spigt en wethouder Thea van der Veen naar onder andere de geloofwaardigheid van William Moorlag. Eerder (op 2 januari voor de fanatieke lezer) gaven wij aan dat mits William Moorlag, de fractie en het partijbestuur zich committeren aan de uitkomst van dit onderzoek, wij dat ook zouden doen. En voor ons geldt dan ook een man/vrouw/x een woord een man/vrouw/x een woord. Dus nu de commissie na een onderzoek oordeelt dat Moorlag, in tegenstelling tot onze overtuiging, geloofwaardig kan handelen als Kamerlid, zullen wij ons verzoek tot een ledenraad intrekken. Wij zullen tezamen en los van de PvdA blijven strijden tegen schijnconstructies en voor goed werk voor iedereen.

Categorieën: Partij van de Arbeid

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA