Tweede Congreskrant online

De Tweede Congreskrant staat online!

Stemkaart congres

Het grootste evenement van het jaar staat voor de deur: het Voorjaarscongres in Leiden! We gaan het hebben over De Toekomst van Werk: hoe ziet het werk van de toekomst eruit? Zijn de banen van vandaag nog wel de banen van morgen? Hoe moeten we omgaan met steeds verdergaande flexibilisering? En is flexwerk noodzakelijk of moeten we blijven staan voor vaste contracten? Daarnaast kiezen we tijdens het Congres een nieuw landelijk bestuur! Reden genoeg om je aan te melden. Let op! De deadline voor aanmelden is 12 juni.

Er zijn twee onvervulde vacatures. De vacature internationaal secretaris is onvervuld wegens terugtrekken van de kandidaat. Het presidium stelt voor om tijdens het congres een internationaal secretaris ad interim te benoemen tot het volgende congres. Kandidaten kunnen zich tot zondag 16 juni, 11:59 uur kandideren door te mailen naar presidium@js.nl. Er is ook een onvervulde vacature voor de beroepscommissie. Ook voor deze functie kunnen kandidaten zich tot zondag 16 juni, 11:59 uur melden door te mailen naar presidium@js.nl. Lees er meer over in de Tweede Congreskrant.

Op vrijdagavond 14 juni is er een kroegentocht in Leiden. Meer info? Check dan het FB-event. Wil je een slaapplek? Mail dan naar bestuur@jsdenhaagleiden.nl.

In de aanloop naar het Voorjaarscongres is er een aantal belangrijke data die je niet moet vergeten:

  • 12 juni: deadline aanmelden Voorjaarscongres.
  • 15-16 juni: Voorjaarscongres.

De aanvangstijd van het Voorjaarscongres is 10:00 uur. Het programma vind je in de Tweede Congreskrant.

Meld je snel aan voor het congres!
Tweede Congreskrant
Toelichting terugtrekken internationaal secretaris

Categorieën: Algemeen, Economie & arbeidsmarkt, Vereniging

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA