Toon Geenen verkozen als nieuwe voorzitter

Op het voorjaarscongres van de Jonge Socialisten in de Partij van de Arbeid is Toon Geenen gekozen als nieuwe voorzitter. Toon is 23 jaar oud en woonachtig in Amsterdam Zuidoost, waar hij tevens deelraadslid is.

Geenen volgt Jonker op, die terugtreedt uit het Landelijk Bestuur. Geenen: “Ik ben ontzettend blij dat ik ben verkozen als voorzitter van de Jonge Socialisten. De afgelopen weken heb ik, samen met twee fantastische andere kandidaten, campagne gevoerd voor het voorzitterschap. Die campagne was een extra bevestiging dat de JS springlevend is. Ik kijk met veel plezier naar de komende maanden, waarin ik, samen met het nieuwe landelijk bestuur, de Jonge Socialisten nog veel activistischer zal gaan maken!

Met de aankomende verkiezingen heeft het nieuwe landelijk bestuur meteen iets om keihard voor aan de bak te gaan. Geenen: “We hebben een kans om af te rekenen met de guur-rechtse wind die de afgelopen jaren door ons land heeft geraasd. Samen met nieuw verkozen bestuursleden Lucas Roorda (secretaris politiek & campagnes), Robert Steenbergen (vice-voorzitter), Rosa Kindt (penningmeester), Laura Pierik (bestuurslid afdelingen&trainingen), Victor Strengers (bestuurslid leden) en Jauke Lodder (internationaal secretaris) gaan de Jonge Socialisten in de Partij van de Arbeid hier keihard voor strijden.”

Categorieën: Vereniging

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA