Steun onze amendementen

Termijn voor amendementen en moties geopend

Op 24 oktober is het verkiezingsprogramma van de PvdA gelanceerd. Hier staan vele mooie voorstellen in, waar ook veel JS’ers invloed op hebben gehad. Zo zijn we erg blij met punten zoals het afschaffen van het minimumjeugdloon vanaf 18 jaar, het afschaffen van het eigen risico, het invoeren van 3 maanden vaderschapsverlof en het invoeren van anoniem solliciteren. Maar wij zouden geen sociaaldemocraten zijn als er niet altijd dingen beter zouden kunnen. Daarom hebben we als landelijk bestuur al een eerste paar amendementen ingediend. Deze zijn pas geldig als we 100 steunbetuigingen krijgen, dus log in en steun de volgende amendementen:

Hoe steun ik een amendement?
Als je op de links hierboven klikt kom je bij het hoofdstuk van het verkiezingsprogramma terecht waarop het amendement ingediend is. Dan is het nog even zoeken naar het goede amendement. Rechts van de tekst staan cijfertjes. In de grijze vakjes staat het aantal amendementen dat op een passage is ingediend. Als je deze vakjes aanklikt zie je de amendementen. Als dit er meerdere zijn moet je even naar beneden scrollen om ze allemaal te zien. Onze amendementen zijn ingediend door Lieke Kuiper. Je kunt amendementen steunen door op het kleine plusteken te klikken naast het groene vakje dat het aantal steunbetuigingen aangeeft.
Mocht je er niet uit komen, neem dan even contact op met Twan (twilmes@js.nl of 0630815787).

Festivals van de Toekomst

Om onze leden ook te laten meedenken met dit verkiezingsprogramma, organiseren wij drie Festivals van de Toekomst. Deze zijn op 4 november (19:00) in Eindhoven, 11 november (19:00) in Zwolle en 14 november (16:30) in Den Haag. Hier gaan we met onze leden en andere geïnteresseerden discussiëren over het programma en wat er nog beter kan, dus zorg dat je daar bij bent!

https://www.youtube.com/watch?v=yvJO3ltbr3I

Categorieën: Partij van de Arbeid

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA