Spoedcursus Werk en Arbeidsmarkt

verkeersbord_werk

Wat speelt er op het gebied van werk? Hoe functioneert de arbeidsmarkt? En worden we in de toekomst meer en meer vervangen door computers? Doe mee aan de Spoedcursus Werk en Arbeidsmarkt en kom er achter.

Op zaterdag 31 mei organiseert de JS een themamiddag over werk en de arbeidsmarkt. Hoe zit die arbeidsmarkt nu eigenlijk in elkaar?

Drie sprekers, Sjaak van der Velden (historicus arbeidsverhoudingen), Jeroen Touwen (universitair docent economische en sociale geschiedenis) en Wim de Ridder (hoogleraar toekomst-onderzoek) gaan in op het verleden, het heden en de toekomst van werk en de arbeidsmarkt.

We beginnen om 12:45 uur in het PvdA kantoor in Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg 212 en we eindigen rond 17:00 uur. Als je ook wilt komen dan kun je je aanmelden bij Bo!

Categorieën: Economie & arbeidsmarkt

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA