Samen voor een betere wereld – werkgroepen

We starten weer met de werkgroepen

Edou 2

Als de afdelingen het hart van de JS vormen, dan zijn de werkgroepen het brein. Het zijn denktanks, waar leden met kennis of interesse in een bepaald onderwerp samen komen om te discussiëren over dat onderwerp, om de actualiteit bij te houden en om inhoudelijke activiteiten te organiseren.

De werkgroepen ondersteunen het Landelijk Bestuur bij het bepalen van standpunten en het schrijven van stukken. De werkgroepen binnen de JS hebben geen vaste organisatiestructuur. Iedereen die heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in een bepaald onderwerp staat op de maillijst van de werkgroep en is welkom in de Whatsappgroep. Werkgroepleden organiseren samen activiteiten. Denk jij dat je iets in te brengen hebt over één van deze onderwerpen, of vind je het gewoon leuk om intensief mee te kunnen discussiëren? Meld je dan bij één van onze werkgroepen.

Wil je je graag aanmelden voor een werkgroep? Als je al eens je interesses aan ons doorgegeven hebt ben je automatisch lid. Wil je je interesses aanpassen, mail dan ons bestuurslid Judith.

De volgende werkgroepen gaan weer van start.

Economie en Arbeidsmarkt (olv Pelle Depla)

Internationale politiek (olv Friso Ages)

Duurzaamheid en Landbouw (olv Jordy Oomen)

Onderwijs (olv Yannick Bults)

Diversiteit en Emancipatie (olv Judith Lemkes)

Wonen en Verkeer (olv Djairo Terpstra)

Categorieën: Algemeen, Democratie & rechtsstaat, Digitalisering & privacy, Diversiteit & emancipatie, Duurzaamheid, Economie & arbeidsmarkt, Internationale Politiek, Onderwijs, Veiligheid & defensie, Vereniging, Wonen & verkeer, Zorg

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA