Regiotour door Groningen met Diederik Samsom

SAMSUNG

De eerste regiotour gaat door Groningen, met Diederik Samsom! Kom in onze busjes mee naar Winschoten, Appingedam en de stad Groningen om onze JS kandidaten te ondersteunen in hun campagne!

Op zaterdag 8 februari trekt de JS er met drie busjes op uit om de Groningse JS’ers te helpen met hun campagne! We vertrekken ’s ochtends vanuit de stad Groningen naar Winschoten, waar er nog echte communisten in de gemeenteraad zitten. Daar gaan we JS kandidaat Hilbert Flokstra (nummer 3, Oldambt) met zijn campagne helpen!

Vervolgens trekken dwars door de provincie naar Appingedam, waar Daphne Vrielink als JS’er op de lijst staat. In Appingedam bevinden zich de ‘hangende keukens’, wie kent ze niet..!

Tot slot slingeren onze busjes weer terug naar Groningen, waar we ’s middags samen met Diederik Samsom de straat op gaan in de wijk Vinkhuizen. JS’ers Maarten van der Laan (5), Erwin Krol (11) en Robert van de Vijver (25) willen zich daar voor de sociaal-democratie gaan inzetten.

Kom jij ons helpen om dan deze regiotour een succes te maken? Dan zorgen wij voor de lunch, campagnemateriaal, rozen, busjes, avondeten en een boel gezelligheid!

Geef je snel op bij Elmar! Mocht je de avond van te voren willen komen, dan kunnen we in overleg ook een slaapplek voor je regelen.

Verzamelpunt: 09:00 uur, PvdA Pand, Haddingestraat 10, in Groningen.

Categorieën: Campagne

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA