Progressive Governance Conference met Jens Stoltenberg

jens_stoltenberg

Op 24 april vindt de Progressive Governance Conference plaats in Amsterdam, met onder andere Jens Stoltenberg (toekomstig secretaris-generaal van de NAVO). Wil je ook komen? Dat kan!

Dit jaar is deze jaarlijkse Progressive Governance Conference in Amsterdam. Wat zijn de nieuwe ideeën voor Europese samenwerking? Is een sociaal Europa een oude slogan of een hoopgevende belofte voor de toekomst? Hoe kunnen we de democratie versterken en de progressieve beweging uitbouwen? Deze en andere vragen staan centraal tijdens verschillende debatten op donderdagavond 24 april in de Balie in Amsterdam.

Met onder andere: Jens Stoltenberg (toekomstig secretaris-generaal van de NAVO en voormalig premier van Noorwegen), Martin O’Malley (misschien wel de volgende Democratische presidentskandidaat in de VS), Anthony Giddens (emeritus-hoogleraar London School of Economics), Federica Mogherini (Minister van Buitenlandse Zaken van Italië), Jutta Urpilainen (leider van de SDP Finland en Minister van Financiën), Lodewijk Asscher (vicepremier van Nederland) en Diederik Samsom (politiek leider Partij van de Arbeid).

De Progressive Governance Conference  wordt georganiseerd door het Center for American Progress, Policy Network, de Wiardi Beckman Stichting, de Partij van de Arbeid en de Balie. De voertaal van de avond is Engels.

Als je ook wilt komen dan kan dat, maar er zijn maar een beperkt aantal kaarten. De entree is €12,50 of €10 met korting (studentkaart/cjp). Hier kun je kaarten bestellen!

Categorieën: Activiteiten, Internationale Politiek

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA