Nieuwe verkiezingen voor een socialer Nederland

Catshuis

Vandaag is het Catshuisoverleg mislukt en zoals Rutte  in zijn persconferentie al zei, nieuwe verkiezingen liggen voor de hand. “Dit asociale kabinet kan niet langer doorregeren en dat is een zegen voor Nederland”, aldus Rick Jonker, landelijk voorzitter van de Jonge Socialisten in de PvdA.

Nieuwe verkiezingen zullen er voor zorgen dat er een regering komt die wel kan steunen op de meerderheid van de stemmen, zodat deze slagvaardig kan opereren. In de aanloop naar de nieuwe verkiezingen zal elke politieke partij met de billen bloot moeten en laten zien hoe zij de crisis te lijf wil gaan. De PvdA heeft twee weken geleden al laten zien wat zij met Nederland wil, op een rechtvaardige, sociale en geleidelijke manier Nederland uit de crisis halen. “Het is nu zaak dat de linkse en progressieve partijen elkaar nu stevig vasthouden en gezamenlijk laten zien dat zij het alternatief vormen voor de afbraakideologie van CDA, VVD en PVV” aldus Jonker.

Categorieën: Algemeen

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA