Nieuwe campagneslogan PS 2011 verkiezingen

Naast de bekende ‘Keihard de Sociaalste’-slogan zal de JS dit jaar ook een speciale andere campagneslogan gebruiken; ‘Reken af met rechts, voor rechts met jou afrekent!’ Lees snel verder voor details!

Het zal geen verrassing zijn dat voor de JS het tegenhouden van dit rechtse kabinet de grootste prioriteit heeft. Daarom zullen we tijdens de campagne voor de Provinciale Staten, waarin we JS kandidaten en de PvdA steunen in de provincies, ook met name campagne voeren tegen het kabinet. Zoals iedereen weet leidt de campagne voor de PS indirect tot een nieuwe Eerste Kamer, en het is van het grootste belang dat daar de huidige coalitie, dus incl. PVV, geen meerderheid krijgt.

De JS is geschrokken van een aantal maatregelen die Rutte en zijn ministers neemt op het gebied van oa. de armoedebestrijding, kunst&cultuur, bijstand, WAJONG en OS. Daarom zullen wij campagne voeren met de slogan:

‘Reken af met rechts, voor rechts met jou afrekent!’

We hopen zo de kiezer duidelijk te maken dat het van het grootste belang is dat deze gaat stemmen voor de PvdA. Daarnaast zal de JS uiteraard de door haar gekoesterde slogan ‘Keihard de Sociaalste’ blijven gebruiken.

Categorieën: Partij van de Arbeid

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA