Nieuw bestuur meteen hard aan de slag

Nieuw bestuur

Het Voorjaarscongres is alweer anderhalve week geleden. De afgelopen tien dagen zijn oude en nieuwe bestuursleden hard aan de slag geweest met de overdracht en hebben de nieuwe bestuursleden al de eerste plannen gemaakt voor komend jaar en natuurlijk met heel veel mensen kennis gemaakt. Wil je wat meer weten over deze nieuwe bestuursleden, kijk dan op onze bestuurspagina. Volgende week gaan we als nieuwe bestuur erop uit om het komende jaar voor te bereiden en we zullen dan ook wat betere profielfoto’s gaan maken!

Eerste acties

Afgelopen week was ook meteen onze eerste actie al. Na de teleurstellende uitkomst van het Brexit-referendum en het feit dat zoveel jongeren wel voor ‘Remain’ hadden gestemd, hebben wij bloemen neergelegd bij de Britse ambassade om ons medeleven met de Britse jongeren te betuigen.

Categorieën: Vereniging

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA