Meld je nu aan voor het ledenweekend!

Het ledenweekend van voorjaar 2023

website_formaat

Beste leden,

Het ledenweekend van dit voorjaar staat voor de deur! Dit jaar is het thema: “de toekomst van de politiek”. Van 28 tot 30 april zullen wij op een vakantieverblijf Lunteren verblijven. Zet het in je agenda, want wie wil nou de kans missen om JS’ers uit het hele land te ontmoeten!

Vanaf 17:00 op vrijdag 28 april zijn jullie welkom en zoals gewoonlijk word er voor het avondeten gezorgd!
Mocht je speciale dieetwensen hebben, geef ze dan vooral even door op het inschrijfformulier.

Ons prachtige verblijf in Lunteren is niks minder dan recreatiecentrum De Goudsberg, te vinden aan de Hessenweg 85, 6741 JP Lunteren. Jullie krijgen allemaal nog een mail met verdere informatie en er zal tussen station Lunteren en de accommodatie gereden worden om iedereen op de bestemming te krijgen.

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina. Voor vragen kun je terecht bij onze voorzitter bdouden@js.nl

Aanmelden ledenweekend voorjaar 2023

Meld je nu aan voor het aankomende ledenweekend van 28, 29 en 30 april

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Kunnen wij aanvullende hulp aanbieden zodat je het evenement makkelijker kan bijwonen?
  • Op meerdaagse JS activiteiten wordt altijd vegetarisch gekookt. Heb je daarnaast nog aanvullende dieetwensen of allergieën?
  • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl. De gegevens worden enkel gebruikt bij de organisatie van het ledenweekend.
  • Om het ledenweekend te organiseren is een eigen bijdrage van 17,50 euro per overnachting vereist. Levert dit een probleem op waardoor je niet kunt deelnemen? Neem dan contact op met onze penningmeester, er valt altijd iets te regelen en iedereen is altijd van harte welkom.

    Vul hieronder in hoe je wilt deelnemen aan het aankomende ledenweekend.
  • Om het ledenweekend voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een ledenweekend kost echter meer geld dan we normaal gesproken vragen. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • € 0,00

Categorieën: Uncategorized

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA