Meld je nú aan voor het JS ledenweekend

kaartje_texelv1

Het ledenweekend van het najaar 2022 staat voor de deur. Dit jaar is het thema, duurzaamheid en milieu.

 

Komt dat zien! Het enige échte JS ledenweekend komt er weer aan. Zet het met grote (rode) letters in je agenda, want het belooft weer een waar spektakel te worden!! Op het mooie Texel zullen wij samen komen om de frisse lucht in te ademen en één te worden met de natuur. De locatie waar wij 7 t/m 9 oktober zullen verblijven is Hemmerweg 21, 1797 RC Den Hoorn in Texel.

 

7 Oktober zijn jullie vanaf 17:00 uur welkom en voor avondeten wordt zoals gewoonlijk gezorgd.
Mocht je speciale dieetwensen hebben, geef ze dan vooral even door op het inschrijfformulier.

 

Aanmelden ledenweekend najaar 2022

Meld je nu aan voor het aankomende ledenweekend van 7, 8 en 9 oktober

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Kunnen wij aanvullende hulp aanbieden zodat je het evenement makkelijker kan bijwonen?
  • Op meerdaagse JS activiteiten wordt altijd vegetarisch gekookt. Heb je daarnaast nog aanvullende dieetwensen of allergieën?
  • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl. De gegevens worden enkel gebruikt bij de organisatie van het ledenweekend.
  • Om het digitale ledenweekend te organiseren is een eigen bijdrage van 15 euro per overnachting verijst. Levert dit een probleem op waardoor je niet kunt deelnemen? Neem dan contact op met onze penningmeester, er valt altijd iets te regelen en iedereen is altijd van harte welkom.

    Vul hieronder in hoe je wilt deelnemen aan het aankomende ledenweekend.
  • Om het ledenweekend voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een ledenweekend kost echter meer geld dan we normaal gesproken vragen. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • € 0,00

Categorieën: Uncategorized

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA