Meld je aan voor het ledenweekend

Zorg dat je er 3-5 april bij bent!

IMG_2098
Van 3 tot en met 5 april zal in het Brabantse Eersel het tweede ledenweekend van het jaar plaatsvinden. Het thema van het ledenweekend wordt veiligheid en defensie. Dit weekend gevuld met toffe sprekers, leerzame workshops en heel veel gezelligheid mag je niet missen. Zorg dus dat je erbij bent en meld je zo snel mogelijk aan via onderstaand formulier!

Aanmelden (nieuwe) ledenweekend april '20

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Mocht de deelnemersbijdrage voor jou een probleem vormen, neem dan even contact op met Patrick. Hij zal met je bekijken hoe je toch aan het weekend kunt deelnemen.
  • Op het ledenweekend zijn alle non-alcoholische dranken gratis, bier en wijn kosten €0,50. Je kunt nu een aantal munten kopen die je bij aankomst zult ontvangen. Het is op het ledenweekend ook nog mogelijk om munten te kopen maar alleen in cash. Vul hier het totaalaantal van de munten in. LET OP: dit gaat alleen om alcoholische dranken en is dus alleen relevant voor mensen die boven de 18 zijn. Op het weekend is geen restitutie mogelijk.
    Prijs: € 0,50 Aantal:
  • Om het ledenweekend voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een ledenweekend kost echter veel geld. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • De JS hanteert strikt de leeftijdsgrens van 18 jaar voor alcohol. Als je alcohol drinkt terwijl je onder de 18 bent of alcohol verstrekt aan een minderjarige, kunnen we je naar huis sturen.
  • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl.
  • € 0,00

Categorieën: Activiteiten, Algemeen, Veiligheid & defensie

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA