Mediaoverzicht afgelopen half jaar

Het is 1 juli. Het nieuwe bestuur gaat vanaf vandaag officieel zelf aan de slag, maar toch ook een mooie dag om nog even terug te kijken! Gisteren was de Deense publieke omroep op bezoek om Bart, Elmar en Martijn te interviewen voor een documentaire over minirokjes (en ja, ze hebben ook alle drie in minirokjes door Amsterdam gelopen!). Het afgelopen jaar waren we erg succesvol op het gebied van het bereiken van de media. Vooral de media-aandacht rond Rokjesdag (januari) en onze posters voor het Oekraïne-referendum (maart/april) leverden veel media-aandacht op, maar ook op het optreden van Bart in Buitenhof kregen we veel positieve reacties.

Op het Najaarscongres in november was ons gevraagd om deze media-optredens bij te houden om zo een duidelijker beeld te geven van hoe wij als JS in de media zijn geweest. Daarom hebben we een Media-kalender gemaakt waarop zoveel mogelijk van onze media-optredens te vinden zijn. Ook hebben we een mooie overzichtspagina gemaakt van onze media-optredens.

Download hier de volledige Mediakalender

Afgelopen jaar

Het afgelopen bestuursjaar hadden we vele mooie momenten en mocht Bart meerdere keren op televisie verschijnen, van Nieuwsuur tot Buitenhof. We hebben een filmpje gemaakt om een overzicht te geven van de vele dingen die we het afgelopen jaar hebben gedaan.

Nieuw bestuur

De verkiezing van ons nieuwe bestuur bleef ook niet onopgemerkt in de vele lokale nieuwsblaadjes in Nederland, dus we hadden de afgelopen weken al meteen veel media-bereik. Ook onze actie bij de Britse ambassade levert ons meteen artikelen in de Telegraaf en het AD op.

Categorieën: Vereniging

Jonge Socialisten in de PvdA