Ledenwerfweken 2020

De weken van nieuwe vrienden en oude herinneringen

Ledenwerf weken 2020

De ledenwerfweken van de Jonge Socialisten vinden plaats in de maand oktober. Het is hierbij de bedoeling dat onze leden aan leuke en opvallende acties en opdrachten meedoen die de JS een stukje zichtbaarder maakt voor jongeren.
Elke week maak je kans op nieuwe toffe prijzen en voor de vastberaden kameraden die elke week meedoen is er een bijzondere hoofdprijs, een lunch met Lodewijk Asscher! (Zodra dat gaat met corona)

Wil jij meedoen? Houd de socials en de website van de JS in de gaten, elke week verschijnen er nieuwe opdrachten en posten we leuke en opvallende berichten van de deelnemers.

Week 4

In de laatste week is de opdracht heel simpel. Maak zoveel mogelijk mensen lid van onze mooie vereniging. De winnaar – degene die de meeste mensen lid heeft gemaakt – maakt niet alleen kans op de hoofdprijs maar ontvangt ook hoe dan ook een JS goodiebag, een lustrum boek en alle posters die wij op ons partijbureau hebben liggen! Doe dus vooral mee en laten we van de laatste week een hele mooie maken!

Heb je vragen? Appen of bellen naar Lotte mag altijd (06-46014930) of via haar mail (ldemarteau@js.nl).

Week 3

We zijn bijna op driekwart van de maand waarin we nu al vele nieuwe kameraden hebben mogen verwelkomen. Deze week is de opdracht om een roos een een dierbare te geven. Hiermee proberen we in deze tijden een aantal mensen een klein steuntje in de rug te geven en de het sociale denken van de JS te verspreiden. Vergeet dit niet te delen op social media of een klein bewijs naar Lotte te sturen want dan maak je ook nog kans op ons prachtige lustrumboek!

Week 2

De week van 12 oktober steken we de handen uit de mauwen met stoepkrijt in de aanslag. Met z’n allen krijten we de straten vol. Doe jij dit het meest zichtbaar of succesvol? Dan win je posters van de JS en de SDAP!

We krijten ons beeldmerk – de roos. Vergeet niet naar onze website te verwijzen.

Week 1

Tijdens de eerste week is het tijd om diep te graven in al onze leuke herinneringen en ons leukste JS-moment te posten op social media.
De ledenwervingsmaand gaan deze week van start (5 okt) en daarmee willen we zoveel mogelijk jongeren laten zien wie en wat de JS is en hoe actief en gezellig wij allen zijn.

Deze week is de opdracht om het leukste JS-moment te posten op de socials en de JS te taggen.
De leukste en origineelste post wint een goodiebag waarin alle goodies van de Jonge Socialisten zitten.
Daarnaast kun je de hoofdprijs winnen als je elke week aan elke opdracht meedoet. De hoofdprijs blijft nog even een verrassing, maar ik weet zeker dat iedereen deze prijs heel erg leuk gaat vinden. Heb je vragen en of opmerkingen dan kan je altijd bij Lotte terecht. Appen of bellen mag altijd (06-46014930) of via haar mail (ldemarteau@js.nl).

Tags: ,

Categorieën: Vereniging

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA