JS Teams

Meld je nu aan voor een van de teams van de JS

Teams title-imagezz

Meld je nu aan

Om de teams goed te laten verlopen wordt er een voorzitter gekozen uit haar midden. Deze persoon is de kartrekker van het team en zorgt voor een goede samenwerking tussen iedereen. Om deel te nemen aan een team kost het je ongeveer 3/5 uur per week. Dit is afhankelijk per week en hoeveel tijd je zelf bereid bent te investeren.

Leden kunnen op een laagdrempelige manier actief zijn voor onze vereniging. Het is een leerschool waarin je je eigen talenten kunt ontwikkelen. Neem eens een kijkje bij de teams hieronder, misschien lijkt het je wel wat. Neem in dat geval contact op met Lotte, dan wordt je betrokken bij het team dat jou het meeste interesseert.

  • Scholentour-team:
Dit team wordt getraind om verschillende gastlessen te geven. Samen met dit team hopen wij langs zoveel mogelijk scholen te touren.
  • Bel-team:
Het Bel-Team bestaat uit enthousiaste, betrokken leden die helpen bij het bellen van alle nieuwe leden. Erg belangrijk voor een groeiende vereniging als de JS.
  • Activiteiten-team:
Samen met het bestuurslid scholing gaat het Activiteiten-team te werk. Zo worden bijvoorbeeld de verschillende masterclasses samen georganiseerd.
  • JSTV-team:
Samen met het bestuurslid communicatie is het JSTV-team verantwoordelijk voor het maken van videocontent voor de Jonge Socialisten.
  • MBO-team:
Het betrekken van MBO’ers bij onze vereniging is voor de JS heel belangrijk. Het MBO-team zorgt voor het bezoeken van MBO’s met de JS en het bespreken van specifieke jongerenthema’s.
  • Nieuweleden-team:
Het Nieuwe Leden-team zorgt voor het wegwijs maken van nieuwe leden binnen onze vereniging. Zo kunnen ze een buddy zijn of laagdrempeglig samen een kop koffie drinken met nieuwe leden.
  • Meeloopdag-team:
Samen met het bestuurslid scholing helpt het Meeloopdag-team, leden te koppelen aan bekende PvdA’ers. Hierdoor leren leden over de politiek bij ervaren PvdA politici.
  • Grafisch-vormgeving-team:
Dit team gaat samen met het bestuurslid communicatie ontwerpen creëren voor bijvoorbeeld de sociale media of borden voor protesten en kan het JSTV-team helpen met het maken van (promotie)content.
  • Internationals team:
Dit is een groep internationale JS’ers die geen Nederlands spreken, zodat ze een platform hebben en met elkaar contact kunnen onderhouden. This is a group of international JS members. So they can have a platform and stay in touch.

De JS teams

Meld je nu aan voor een van de teams van de Jonge Socialisten

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Teams(Vereist)
Voor welk(e) team(s) wil jij je graag aanmelden?
Wil jij ons nu al meer vertellen over waar jij goed in bent, wat je graag wilt leren en wat jouw ideeën zijn?

Tags:

Categorieën: Vereniging

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA