JS goes international!

iusy_logo

De komende tijd gaat de JS helemaal internationaal! Lees hier wat er op het programma staat en waar jij aan deel kunt nemen!

IUSY World Festival
Van 20 tot en met 26 augustus is het zo ver: het IUSY World Festival in Malta!

Heb jij zin in een week zon, zee en socialisme? Meld je dan zo snel mogelijk aan bijRobert. De kosten voor deze week bestaan uit de deelnemersbijdrage (170 euro) en de kosten van het vliegticket. Op dit moment liggen de ticketprijzen tussen de 200 en 350 euro.

Om de reiskosten zo laag mogelijk te houden, willen we zo snel mogelijk de tickets boeken. Meld je daarom uiterlijk 15 april aan! Later aanmelden is mogelijk, maar de kosten zijn dan hoger.

Voor meer informatie over het zomerkamp kun je terecht op www.iusyfestival14.com of contact opnemen met Robert (rsteenbergen@js.nl).

 

Reis naar Israël
Het CIJO, de jongerenorganisatie van het CIDI, organiseert een reis naar Israel voor de politieke jongerenorganisaties.

De reis zal plaatsvinden in augustus. De precieze datum zal in overleg met alle deelnemers worden bepaald. Deelname aan de reis kost 400 euro. Lijkt het je leuk om mee te gaan of wil je meer informatie, neem dan contact op met Robert. De deadline om je aan te melden is 16 april.

 

Andere internationale activiteiten
Naast deze reizen zijn er nog genoeg andere internationale activiteiten:

– 25 t/m 27 april: YES Action Weekend en congres van onze Duitse zusterorganisatie JUSOS in Berlijn. De deelnemersbijdrage is 65 euro en reiskosten worden vergoed. Aanmelden kan tot en met 15 april.

– 2 t/m 4 mei: congres van onze Deense zusterorganisatie DSU in Ollerup. Aanmelden kan tot en met 23 april.

– 3 en 4 mei: Rally of the European Youth, georganiseerd door onze Franse zusterorganisatie MJS in Parijs. Aanmelden kan tot en met 23 april.

– 3 en 4 mei: congres van onze Oostenrijkse zusterorganisatie SJÖ in Graz. Aanmelden kan tot en met 23 april.

– 5 en 6 juli: congres van onze Oostenrijkse zusterorganisatie VSStÖ in Linz. Aanmelden kan tot en met 30 april.

Categorieën: Activiteiten, Internationale Politiek

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA