Jonge Socialisten roepen op tot ledenraad over Moorlag

De Jonge Socialisten in de PvdA roepen de PvdA op een ledenraad uit te schrijven over de kwestie Moorlag inzake Alescon. Voorzitter Lieke Kuiper: “Wij vechten elke dag tegen schijnconstructies, tegen Deliveroo die zijn riders tot ZZP’erschap dwingt, tegen stages lopen na je studie en dus ook tegen het opzetten van een uitzendbureau om werknemers onder een slechtere cao in dienst te nemen. Zelfs als er geen zelfverrijking plaatsvindt, past dit een PvdA’er niet.” De jongerenorganisatie van de PvdA vindt dat ook als William Moorlag met de beste bedoelingen foute beslissingen heeft gemaakt, het hem zou sieren als hij zijn Kamerzetel opgeeft. Daarom willen zij een ledenraad om te spreken over de kwestie Moorlag. Voor een ledenraad zijn 750 PvdA-leden nodig die hiertoe oproepen. Via www.js.nl/ledenraad kunnen PvdA-leden deze oproep steunen.

Categorieën: Economie & arbeidsmarkt, Partij van de Arbeid, Persbericht

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA