Jonge Socialisten laten Nederland ware gezicht van de VVD zien

VVD-posters

De Jonge Socialisten in de PvdA hebben met een posterplakactie door heel Nederland veel aandacht getrokken. De posters lijken op VVD-posters, maar in plaats van de gewone VVD-slogans staan er teksten als “Baas over eigen bonus”, “Geen gelul, leraren op de nul” en “Villasubsidies voor de rijken, huurders moeten niet zeiken”.

Voorzitter Toon Geenen legt uit: “De VVD heeft net twee jaar lang Nederland vernield met het meest hardvochtige beleid ooit. Nu liegen ze dat ze barsten, en komen ze met vage teksten als ‘niet doorschuiven, maar aanpakken’. Wij laten zien wat de werkelijke boodschap van de VVD is, zodat de kiezer echt weet waar hij op stemt. De VVD zou ons in feite dankbaar moeten zijn dat wij iets doen wat zij helaas nalaten: hun boodschap duidelijk en eerlijk in beeld brengen.”

De JS benadrukt dat de posters legaal op plakplaatsen zijn aangebracht, en niet over andere VVD-posters. De komende weken worden er nog duizenden posters door heel Nederland opgeplakt.

Categorieën: Campagne

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA