Jonge Socialisten eren Els Borst met beeld

Onthulling Els Borstbeeld

De Jonge Socialisten hebben afgelopen vrijdag Els Borst geëerd met een Borstbeeld dat op het ministerie werd neergezet. Lieke Kuiper overhandigde het Borstbeeld samen met vier andere jongerenorganisaties.

Het initiatief voor het beeld komt van vijf jongerenorganisaties: de JOVD, de Jonge Democraten, de Jonge Socialisten, DWARS (de jongerenorganisaties van de VDD, D66, PvdA en GroenLinks) en de jongerenorganisatie van de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde. Kunstenares Lillian Mensing kreeg de opdracht om het bronzen beeld te maken.

Minister Schippers onthulde vrijdagmiddag op het ministerie van Volksgezondheid het borstbeeld van Els Borst. Het beeld is een eerbetoon aan de voormalige minister, die twee jaar geleden om het leven werd gebracht.

Lees ook de blog van Lieke:

Categorieën: Zorg

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA