Jonge Socialisten bieden D66 helpende hand

vvd66_en_nu_rechtsaf

De Jonge Socialisten in de PvdA (JS) hebben met verbazing kennisgenomen van de groeitour die D66 afgelopen vrijdag aankondigde. Twee dagen eerder lieten ze namelijk samen met het CDA weten juist extra te willen snoeien.

De verwarring die dit oplevert zet de JS graag voor ze recht. “Het idee dat D66 een sociale partij is wordt door hun voorstellen keer op keer gelogenstraft. Ik kan me voorstellen dat dat voor D66 zelf ook vervelend is, daarom bieden wij de helpende hand om dat idee te corrigeren,” meldt Bart van Bruggen, voorzitter van de Jonge Socialisten.

De Jonge Socialisten in de PvdA lanceren daarom vandaag de snoeitour. Op vvd66.nl/snoei-tour heeft de JS voorbeelden verzameld van de rechtse keuzes die D66 maakt. Van Bruggen: “de oproep tot extra bezuinigingen afgelopen week was glashelder. De rechtse keuzes die D66 daarbij maakt ook. Het leek ons wel zo overzichtelijk dat op één plek te bundelen.”

Toch kijken de Jonge Socialisten uit naar de resultaten van de groeitour. Mochten ze bij D66 dankzij hun eigen groeitour tot het inzicht komen dat hun plannen bij nader inzien toch echt te rechts zijn, is dat alleen maar winst.

Categorieën: Persbericht

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA