Jong en werkloos? Stuur ons jouw verhaal!

voor_banen_voor_jongeren

Jeugdwerkloosheid is een algemeen probleem, het wordt tijd dat we het met z’n allen gaan oplossen. Help ons mee om de jeugdwerkloosheid tegen te gaan en stuur ons jouw verhaal!

Ben jij op zoek naar een baan? Ben je langer blijven studeren omdat je verwacht dat je nog niet aan de bak kunt? Of doe je werk onder je niveau? Dan willen wij graag weten waar je allemaal tegen aan loopt en waar je mee zit. De Jonge Socialisten in de PvdA, FNV Jong, CNV Jongeren en DWARS maken namelijk een speerpunt van jeugdwerkloosheid, want met de PvdA in het kabinet kunnen we wat betekenen voor jongeren.

Aan de ene kant willen wij iets doen aan de jeugdwerkloosheid in het algemeen. Dat doen we door de Aanpak Jeugdwerkloosheid (het huidige kabinetsbeleid) grondig door te lichten en te kijken of er maatregelen ontbreken, welke maatregelen niet werken en welke juist wel werken. Die punten verzamelen en vervolgens trekken we minister Asscher aan zijn mouw om daar iets mee te doen. Om daar achter te komen hebben we jouw ervaringen en verhaal nodig. Deze vragenlijst kun je dan invullen. Je kunt jouw verhaal ook anoniem insturen als je dat liever wilt.

Aan de andere kant hopen wij jou ook vooruit te helpen. Daarom bieden wij de website voorbanenvoorjongeren.nlaan. Daarop staat allerlei informatie omtrent jeugdwerkloosheid en daar krijg jij de gelegenheid om jezelf aan te prijzen. In overleg plaatsen we jouw verhaal met je foto en je CV en kunnen geïnteresseerde werkgevers reageren. Daarnaast kunnen wij, in overleg met jou, het netwerk van de PvdA inzetten om rond te kijken naar een baan. Daarvoor kunnen we een afspraak maken.

Wil je hier aan meedoen, of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Of kijk op voorbanenvoorjongeren.nl!

Met vriendelijke groet,

Elmar Smid

Voor Banen Voor Jongeren
T.a.v. Jonge Socialisten in de PvdA
Herengracht 54
1015 BN Amsterdam

06-38820569
esmid@js.nl

Categorieën: Economie & arbeidsmarkt, Jeugdwerkloosheid

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA