Europees Jongerenplan

European Youth Plan

Zet je in voor minder jeugdwerkloosheid, samen met minister Asscher, de JS, de PvdA en de PES. Dat doen we op één dag, in meer dan 15 landen tegelijkertijd: de European Youth Plan Action Day!

De jeugdwerkloosheid in Europa is nog veel te hoog en daarom moet het Europese jeugdwerkgarantieplan worden uitgebreid: zodat jongeren zich kunnen ontwikkelen en zodat ze kunnen werken aan hun toekomst. Europese jongeren kunnen dit samen bereiken! Kom dus woensdagochtend 16 november naar de flashmob voor NEMO, net als honderden activisten door heel Europa ook doen.

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Lodewijk Asscher, geeft een peptalk, we maken een Europese groepsfoto en daarna voeren we campagne bij het centraal station van Amsterdam! Wij zullen achteraf ook zorgen voor een lunch op het nieuwe partijkantoor!

Geen berichten voldoen aan de criteria

Categorieën: Campagne, Internationale Politiek, Jeugdwerkloosheid

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA