Eurocampagne: Jeugdwerkloosheid

rode_bank

Blijf van de bank met Brussel, dat is voor de JS de inzet van onze Europese campagne. De Europese Unie heeft volgens ons een taak in de bestrijding van de jeugdwerkloosheid. Vind jij dat ook? Help dan mee met de campagne!

Er waart een spook door Europa: het spook van de jeugdwerkloosheid! In Nederland is bijna een op de twintig jongeren werkloos, in Spanje is dat meer dan zeventig procent. Daar moet iets aan gebeuren.

De PvdA pleit er voor om het budget van de Europese Jeugdgarantie te vergroten, zodat er werk gemaakt kan worden van jeugdwerkloosheid. Nu is dat budget nog een lachertje, maar met meer prioriteit en een groter budget kan de Europese Unie de jeugdwerkloosheid echt tegengaan. Die boodschap willen we overbrengen aan jongeren in de aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement.

Daarom gaan wij op dinsdag 22 april in de grote steden met een rood bankstel de straat op voor een campagneactie, om met Brussel van de bank te blijven! De volgende afdelingen doen met ons mee, jij tocht ook?!

Den Haag: Haagse Hogeschool
Enschede: Universiteit Twente
Arnhem: Winkelcentrum Presikhaaf
Utrecht: Uithof
Groningen: Noorderplantsoen
Amsterdam: Koningsplein
Leeuwarden: Rengerslaan

Mail of bel (06-38820569) naar Elmar en dan geeft hij je meer informatie!

Categorieën: Campagne, Economie & arbeidsmarkt, Internationale Politiek, Jeugdwerkloosheid

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA