En nu rechtsaf – VVD66

vvd66_en_nu_rechtsaf

De campagne van D66 past niet goed bij hun rechtse ideeën. Daarom helpen wij ze een handje! Klik hier voor het persbericht en kijk op vvd66.nl voor voorbeelden van hun rechtse rotbeleid!

Persbericht:  

Jonge Socialisten lanceren VVD66 campagne

De Jonge Socialisten in de PvdA maken zich grote zorgen over de snoeiharde rechtse koers van D66. In Arnhem stelt D66 bijvoorbeeld voor om de uitkeringen tijdelijk te maken, om op die manier bijstandsgerechtigden te ‘prikkelen’. In Breda worden huishoudelijke hulpen met een stopwatch van deur naar deur gejaagd, dankzij collegepartij D66. Zo zijn er helaas meer schrijnende voorbeelden.

Toon Geenen, voorzitter van de Jonge Socialisten: “De laatste jaren is D66 verworden tot een rechtse partij van poen en pretenties. Het rechtse beleid dat met D66 op mensen afkomt, daar lusten de honden geen brood van. Daarom lanceren we vandaag een campagne tegen het rechtse beleid van VVD66.”

Door het hele land worden posters verspreid met de leuzen ‘En nu rechtsaf!’, ‘Alles flex, werk onzeker’, ‘Voor de huurder? Duurder!’ en ‘Uw zorg? Ons een rotzorg!’. Op vvd66.nl hebben de Jonge Socialisten bovendien voorbeelden verzameld van het rechtse rotbeleid van D66. Geenen: “Deze teksten sluiten beter aan bij wat D66 wil dan hun eigen posters en wij zijn natuurlijk niet te beroerd ze een handje te helpen.”

Categorieën: Campagne, Persbericht

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA