Elk kind een cadeau

De speelgoed inzamelactie van de Jonge Socialisten

Elk kind een cadeau - banner

De JS heeft de afgelopen jaren een speelgoed inzamelactie gedaan in aanloop naar de feestdagen. Dit naar aanleiding van kinderen die opgroeien in armoede en daarmee vaak, in tegenstelling tot andere kinderen, tijdens de feestdagen geen cadeautje krijgen. Deze actie is en blijft een bijzonder groot succes en er is absoluut geen reden om hiermee op te houden. Dus ook dit jaar pakken wij het groots aan. Op deze manier proberen wij zoveel mogelijk kinderen te verblijden met een pakketje tijdens de feestdagen.

Er zullen verschillende plekken zijn waar het speelgoed naartoe gebracht/gestuurd kan worden in verschillende regio’s. Zodra je aangeeft iets te willen bijdragen/doneren door middel van het invullen van het formulier hieronder ontvang je van ons het dichtstbijzijnde adres bij jou in de buurt.

Doe jij nou graag mee of heb je al wat speelgoed apart gelegd? Vul dan het formulier hieronder in.
Deze sinterklaascadeautjes worden langs verschillende basisscholen gebracht. Als aanvulling op de inzameling willen wij graag de overige cadeautjes inkopen. Via het formulier kan je, optioneel, een kleine bijdrage doen. Dit geld gaat voor 100% naar de actie om zoveel mogelijk kinderen een cadeautje te kunnen geven tijdens de feestdagen.

Met deze actie beginnen we binnenkort ook onze reeks over armoede. Hier zullen verschillende sprekers en activiteiten langs komen bij de JS, binnenkort zal hier meer info over verschijnen.

Tags: ,

Categorieën: Economie & arbeidsmarkt, Onderwijs

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA