Eerste congreskrant – Wintercongres 2021

De Eerste Congreskrant van het Wintercongres 2021 staat nu online!

01_Keerpunt liggend

De Eerste Congreskrant van ons komend Wintercongres in 2021 staat nu online. In deze Congreskrant lees je alles over de procedures en gang van zaken op het congres, vind je de functieprofielen voor de openstaande vacatures, de veranderde begroting en de ingediende wijzigingen van het huishoudelijk reglement (HR), beslispunten en resoluties.

Tijdens het Wintercongres worden de moties, beslispunten en resoluties behandeld. Ook de veranderde begroting komt aanbod. Het Wintercongres zal er anders uitzien dan voorgaande congressen, het zal namelijk voor een belangrijk deel digitaal afspelen.

Tot vrijdag 15 januari 2021 (23:59 uur) is er de mogelijkheid om amendementen in te dienen op de ingediende congresstukken. De procedures hiervoor vind je in de Congreskrant.

Klik hier om je aan te melden voor het congres. Vergeet dit niet te doen voor de deadline van zondag 24 januari 2021 (23:59).

We hopen jullie allemaal, al is het digitaal, op 30 en 31 januari bij het congres te kunnen verwelkomen en er samen een onvergetelijk congres van te maken!

Eerste Congreskrant - Wintercongres 2021

Tags:

Categorieën: Algemeen, Vereniging

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA