Eerste Congreskrant Voorjaarscongres 2023

De Eerste Congreskrant van het Voorjaarscongres 2023 staat online met het thema ‘Vooruit’

Hoe ziet de toekomst van de Sociaal Democratie eruit? Wat is de rol van de JS hierin? Wat is de toekomst van Linkse Samenwerking? Moet die er zijn? Het komende Voorjaarscongres gaat over hoe wij als beweging Vooruit moeten en vooral ook kunnen. Het vindt plaats op 1 en 2 juli in Groningen.

 

Het verbeteren van de wereld begint hier. We luisteren op congressen naar interessante sprekers, bedenken we acties, en vieren een feestje. Zien we jou in Groningen?

In deze congreskrant lees je alles over de vacatures, procedures, ingediende congresvoorstellen, en andere relevantie informatie voor het congres. Moties en andere congresvoorstellen konden tot en met 19 mei (23;59) ingediend worden. Amendementen hierop kunnen ingediend worden tot 16 juni (23;59). Dit kan door te mailen naar presidium@js.nl. Op het Voorjaarscongres wordt tevens de jaarrekening van 2022 besproken. Deze kan niet worden geamendeerd.

Houdt de volgende data in de gaten met betrekking tot het Congres:

9 juni (23:59 uur): sluiting kandidaatstelling landelijk bestuur, presidium en beroepscommissie.
•19 juni (23:59 uur): deadline indienen amendementen.
• juni: publicatie Tweede Congreskrant.
• 23 juni: deadline aanmelden Voorjaarscongres.
• 1-2 juli: Voorjaarscongres. De aanvangstijd van het Congres is 11:00 uur. Het definitieve programma verschijnt binnenkort op de website en natuurlijk in de Tweede Congreskrant.

De aanvangstijd van het Congres is 10:00. Het definitieve programma verschijnt binnenkort op de website en natuurlijk in de Tweede Congreskrant.

 

 

 

 

Download hier de Eerste Congreskrant!
Meld je hier aan voor het Congres!

Categorieën: Uncategorized

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA