Eerste congreskrant – Voorjaarscongres 2021

De Eerste Congreskrant van het Voorjaarscongres 2021 staat nu online!

Titelbeeld eerste congreskrant voorjaarscongres 2021

De Eerste Congreskrant van ons komend Voorjaarscongres 2021 staat nu online. In deze Congreskrant lees je alles over de procedures en gang van zaken op het congres, vind je de functieprofielen voor de openstaande vacatures en ingediende moties en beslispunten die in behandeling worden genomen bij het congres.

Tijdens het Voorjaarscongres worden de moties, beslispunten en resoluties behandeld. Ook de verkiezing voor een nieuw landelijk bestuur komt aanbod. Het Voorjaarscongres zal er anders uitzien dan voorgaande congressen, het zal namelijk voor een belangrijk deel hybride afspelen. Dus zowel digitaal als fysiek. Bij het fysieke gedeelte zullen een beperkt aantal plekken zijn waar de coronaregels zullen worden nageleefd. Voor de rest zal er een digitaal alternatief zijn. Hierover volgt binnenkort meer informatie en zullen de aanmeldingen worden opengezet.

We hopen jullie allemaal, al dan niet fysiek of digitaal op het congres te zien. Samen maken we er weer een onvergetelijk congres van.

Eerste Congreskrant - Voorjaarscongres 2021

Tags: ,

Categorieën: Algemeen, Vereniging

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA