Eerste congreskrant online!

De Eerste Congreskrant van het Zomercongres in Breda staat nu online

Zomercongres Duurzaamheid Breda 2020

De Eerste Congreskrant van ons Zomercongres in Breda staat nu online. In deze Congreskrant lees je alles over de procedures en gang van zaken op het congres, vind je de functieprofielen voor de openstaande vacatures, de nieuwe begroting en de ingediende wijzigingen van het huishoudelijk reglement (HR), beslispunten en resoluties.

In de aanloop naar het Zomercongres wordt het nieuwe landelijk bestuur gekozen. Daarnaast worden er drie nieuwe leden van het presidium, één nieuw lid van de beroepscommissie en de nieuwe hoofdredacteur van ons verenigingsblad LAVA gekozen.

Tot 21 augustus (23:59) is er de mogelijkheid om je kandidaat te stellen voor een van de beschikbare functies en tot 28 augustus (23:59) is er de mogelijkheid om amendementen in te dienen op de ingediende congresstukken. De procedures hiervoor vind je in de Congreskrant.

Klik hier om je aan te melden voor het congres.

We hopen jullie allemaal, al dan niet online, op 12 en 13 september bij het congres te kunnen verwelkomen en er samen een onvergetelijk congres van te maken!

Eerste Congreskrant Zomercongres Breda

Categorieën: Algemeen, Duurzaamheid, Vereniging

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA