Eerste Congreskrant online

De Eerste Congreskrant van het Voorjaarscongres staat online!

Hoe ziet het werk van de toekomst eruit? Zijn de banen van vandaag nog wel de banen van morgen? Hoe moeten we omgaan met steeds verdergaande flexibilisering? En is flexwerk noodzakelijk of moeten we blijven staan voor vaste contracten? Het komende Voorjaarscongres gaat over het werk van de toekomst en vindt plaats op 15 en 16 juni in Leiden.

Samen de wereld verbeteren. Dat begint op onze Congressen. We luisteren hier naar interessante sprekers, voeren actie en vieren een feestje. Zien we je in Leiden?

In deze Congreskrant lees je alles over de vacatures, procedures, ingediende congresvoorstellen en andere relevante informatie voor het Congres. Moties en andere congresvoorstellen konden tot en met 4 mei (23:59 uur) ingediend worden. Amendementen kunnen nog ingediend worden tot 1 juni (23:59 uur) door te mailen naar presidium@js.nl. Op het Voorjaarscongres wordt de jaarrekening van 2018 besproken. De jaarrekening kan niet worden geamendeerd.

In de aanloop naar het Congres is er een aantal belangrijke data die je niet moet vergeten:

  • 24 mei (23:59 uur): sluiting kandidaatstelling landelijk bestuur, presidium en beroepscommissie.
  • 1 juni (23:59 uur): deadline indienen amendementen.
  • 8 juni: publicatie Tweede Congreskrant.
  • 12 juni: deadline aanmelden Voorjaarscongres.
  • 15-16 juni: Voorjaarscongres.

De aanvangstijd van het Congres is 10:00 uur. Het definitieve programma verschijnt binnenkort op de website en natuurlijk in de Tweede Congreskrant.

Eerste Congreskrant
Meld je snel aan voor het Congres!

Categorieën: Activiteiten, Algemeen, Economie & arbeidsmarkt, Vereniging

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA