Doe mee met onze campagne “Uitgewoond”

Strijdt mee voor een betaalbare woning voor iedereen!

Site banner

Wachtlijsten van 7 jaar, onbetaalbare huurprijzen en malafide huisjesmelkers die over de rug van jongeren veel geld verdienen. We worden uitgewoond!

We zitten in een wooncrisis die zijn weerga niet kent. Terwijl deze crisis alleen maar groter wordt, steekt de politiek zijn kop in het zand of komt met schijnoplossingen. Wij pikken het niet langer! Iedereen heeft het recht op een betaalbare woning. De politiek komt niet in actie, dus daarom doen wij het maar!

Voor deze grote campagne hebben we ook jouw hulp hard nodig! Ga naar de site uitgewoond.nl en teken daar onze petitie, volg ons op Facebook, Instagram en Twitter en doe mee met onze acties. Deel dit ook met al je vrienden zodat we samen een echte beweging op kunnen bouwen. Zo gaan we er samen voor zorgen dat een betaalbare woning voor iedereen weer toegankelijk wordt!

Categorieën: Activiteiten, Algemeen, Campagne, Wonen & verkeer

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA