Dijsselbloem en Emmelkamp in gesprek over Europa

dijsselbloem_en_michiel

Steeds meer belangrijke beslissingen worden in Europa genomen, in de Eurogroep en in het Europees Parlement. Twee PvdA’ers, kandidaat-Europarlementariër Michiel Emmelkamp en Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem, gaan er over in gesprek met jullie!

Ga in gesprek met minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem en EP kandidaat Michiel Emmelkamp!

Wat hebben we aan Europa? Wat betekent Europa voor noord Nederland en voor Groningen? Zijn stevige maatregelen rond jeugdwerkeloosheid nodig en moet er ook vanuit Europa in noord Nederland worden geïnvesteerd, bijvoorbeeld vanwege de gasbaten? Welke adviezen moeten Dijsselbloem en Emmelkamp meenemen naar het Brussel, in de Eurogroep en het Europees Parlement?

Over deze en andere zaken gaan Jeroen Dijsselbloem en Michiel Emmelkamp graag met jou in gesprek. De avond wordt gemodereerd door Jacques Monasch. Verder sluit de nummer 2 van de Belgische sociaal-democraten, Said El Khadraoui, ook aan.

Kom ook om 19:30 uur, Groninger Forum, Herenplein 73 in Groningen!

Categorieën: Algemeen, Internationale Politiek

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA