Deze week, ledenwerfweek!

ledenwerfweek_bericht_woensdag
Deze week staat volledig in het teken van het werven van leden! Ken je mensen die politiek geïnteresseerd zijn of maatschappelijk betrokken? Die een hart hebben voor solidariteit en het sociale niet uit het oog verliezen? Maak ze dan lid!

VUL HIER HET LIDMAATSCHAPSFORMULIER IN: WWW.JS.NL/LIDWORDEN!

Twee keer per jaar organiseert de JS een ledenwerfweek: één begin november en de ander begin mei. Tijdens deze weken wordt de nadruk gelegd op het werven van leden en het activeren van leden.In deze ledenwerfweek organiseren we geen activiteiten of grote promotieacties, maar proberen we via ons eigen netwerk en omgeving op zoek te gaan naar geïnteresseerden die lid willen worden van onze vereniging. Vraag dus vooral je vrienden, kennissen, familieleden die geïnteresseerd zijn in politiek, maatschappelijk betrokken zijn, die hart hebben voor solidariteit en het sociale niet uit het oog verliezen om lid te worden van de Jonge Socialisten in de PvdA!

Wat biedt de JS?

LEERZAAM

Actief zijn bij de JS is leerzaam. Iedereen praat mee. Of je nou op het MBO, de middelbare school of de universiteit zit, of al een baan hebt.

BRUTAAL EN KRITISCH

JS’ers volgen de politiek kritisch. De Partij van de Arbeid in het bijzonder. Wanneer het nodig is, laat de JS van zich horen. Brutaal, duidelijk en scherp.

GEZELLIG

De JS is bovenal een gezellige vereniging waar je veel mensen leert kennen en nieuwe vrienden maakt. JS-activiteiten eindigen vaak aan de bar met een biertje.

BETAALBAAR

Een JS-lidmaatschap (gecombineerd met een PvdA-lidmaatschap) kost in het eerste jaar slechts 12 euro. Vervolgens betaal je maar 24 euro per jaar. Wanneer je alleen JS lid wordt betaal je het eerste jaar slechts 5 euro. Daarna betaal je 10 euro per jaar.

COMBILIDMAATSCHAP

Lid zijn van de JS én van de PvdA kan vanaf van je 16e, tot je 28e. Dat kost in het eerste jaar 12 euro en vervolgens slechts 24 euro per jaar. Meer informatie over de Partij van de Arbeid vind je op www.pvda.nl.

Categorieën: Activiteiten

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA