De zomertour gaat beginnen

Een blog door Yannick over het begin van de zomertour

IMG-20170814-WA0000

Het moment is dan eindelijk daar. Vandaag, op maandag 14 augustus, begint de zomertour in Leiden en in Groningen. Deze week ben ik samen met onze enige echte mascotte Spekkie op maandag te vinden in Leiden, op dinsdag en woensdag in Utrecht en op donderdag in Groningen.

Voor de zomertour zijn er natuurlijk ook weer allemaal gave JS-gadgets besteld, zoals JS-strandballen, JS-lolly’s en keihard de sociaalste-condooms. Deze gadgets zullen de komende weken bij afdelingen die met de zomertour meedoen in de brievenbus vallen. Natuurlijk is er ook nog ander promotiemateriaal beschikbaar, zoals lava’s, zonnebrillen, JS-vlaggen, pepermunten en oordopjes. Mocht je daar als afdeling nog behoefte aan hebben voor de zomertour of is er iets anders waar je vragen over hebt? Stuur dan even een mailtje naar Yannick. De komende weken zijn we te vinden op de introductieactiviteiten van hbo-instellingen en universiteiten. Zit je momenteel op een mbo of heb je op een mbo-instelling gezeten waar ook introductieactiviteiten worden georganiseerd? Stuur dan ook even een mailtje naar Yannick. Dan staan we straks misschien ook wel bij jou op school te vertellen over onze geweldige vereniging!

De komende weken gaan we samen met Spekkie kriskras het land door zodat we op heel veel verschillende introductieactiviteiten te zien zijn. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Dus lijkt het je leuk om aankomende studenten tijdens hun introductieactiviteiten uit te nodigen voor afdelingsactiviteiten, ze lid te maken of lijkt het je leuk om langs te komen op het PvdA-partijkantoor in Amsterdam om te helpen met het maken van promotiepakketten? Aarzel dan niet en meld je aan door een mailtje te sturen naar Yannick.

Hopelijk zien Spekkie en ik je ergens tijdens de zomertour. Tot dan!

Categorieën: Activiteiten, Blog

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA