De campagne is begonnen!

Een blog door Simon over de campagne van de JS

Afgelopen donderdag was het zover: de JS on tour met de OV-kaart voor mbo’ers! In één dag met de trein langs alle hoofdsteden van Nederland. Waarom? Omdat het kan. Maar ook om te vieren dat met ingang van 2017 alle mbo’ers gratis met het OV naar school kunnen.

Onze eerste grote campagneactiviteit van het jaar werd een groot succes. Hoewel we ’s morgens (bijna) vergaten om over te stappen in Den Bosch liep de rest van de reis voorspoedig. We konden nog net op tijd uit de trein springen. Alleen Twan bleef binnen voor een dichte deur staan en moest daardoor omreizen via Utrecht en Rotterdam om in Middelburg te komen. In Middelburg overtuigden we de conducteur om een halve minuut op Twan te wachten, waardoor we een deel van onze vertraging inhaalden. Vanuit Middelburg reisden we langs Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Lelystad, Zwolle, Leeuwarden, Groningen, Assen en Utrecht naar onze eindbestemming Arnhem, waar we om 23:00 uur aankwamen. Op verschillende stations stonden JS’ers ons op te wachten om te kunnen flyeren en op de sociale media waren we de hele dag zichtbaar. Al met al was het een zeer geslaagde dag.

 

De komende weken dendert de JS-trein door. In de Randstad, in het zuidoosten en in het noorden van het land organiseren we regionale treintours. In Groningen, Brabant en Limburg voeren we actie tegen jeugdwerkloosheid. En door het hele land voeren we actie voor anoniem solliciteren en sluiten we aan bij de campagneactiviteiten van de PvdA.

Houd de nieuwsbrief, de site en onze Facebookpagina in de gaten voor een update over onze campagneactiviteiten. Laat je horen en doe mee. Samen maken we er een mooie campagne van.

Doe mee met onze campagne!

Categorieën: Blog, Campagne, Partij van de Arbeid

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA