De campagne is begonnen!

Een blog door Anouk over hoe leuk campagne voeren is

Blogje Anouk (2)

De rode jassen zijn weer uit het magazijn gehaald, de eerste flyers zijn uitgedeeld en we zijn al een keer nat geregend. Dat kan maar één ding betekenen: de campagne is begonnen!

Twee weken geleden trapten we de campagne af in Den Haag waar we op de Haagse markt hebben geflyerd voor de Haagse JS-kandidaten. Dat was alvast een goed voorproefje voor de eerste regiotour afgelopen zaterdag. Met een busje vol JS’ers gingen we lekker vroeg en vol goede moed op naar het oosten van Brabant, eerst naar Heesch en later op de dag naar Veldhoven. In Heesch werden we heel warm ontvangen met koffie, thee en cake (en chocomel voor Bo). Ondanks de regen zijn we in twee uur langs ongeveer 500 huizen gegaan om mensen te vragen hoe het is om te wonen in die buurt en of ze gaan stemmen op 21 maart. Gelukkig woont iedereen daar heel tevreden en konden we ook nog wat goede feedback ophalen voor de lokale PvdA-fractie. Daarna trakteerde de afdeling Bernheze ons ook nog op patatjes! (Hint, hint voor de afdelingen waar we nog naar toe gaan ;)) In Veldhoven hebben we geflyerd in het centrum en hadden we al snel het gehele winkelende publiek verzadigd. Dus ook daar een geslaagde actie!

We hebben nog nooit zo veel JS-kandidaten gehad en nog nooit zoveel JS-kandidaten op verkiesbare plekken. Dus de komende weken gaan we elke zaterdag en veel zondagen de straat op voor onze JS-kandidaten. Dagen met busjes vol leuke JS’ers, slechte muziek en een heleboel gezelligheid. Wij zouden het super tof vinden als we zoveel mogelijk van jullie de komende tijd een (of veel meer) keer in het busje mogen hebben. Wil je weten wanneer we waar naartoe gaan? Bekijk dan de planning in de agenda. Wil je je aanmelden voor een van die dagen? Dan mag je mij mailen.

Categorieën: Campagne

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA