Update over het nieuwe Coronavirus (COVID-19)

Vanwege de heersende pandemie en de daaropvolgende adviezen van het RIVM heeft het landelijk bestuur (LB) besloten om een aantal maatregelen te treffen om verspreiding van het virus af te remmen.

Inzet hierbij is om de verspreiding van het virus af te remmen. De besmettingscurve moet zo ver mogelijk afgevlakt worden/blijven. Dat betekent dat minder mensen tegelijk besmet zullen zijn, uitgespreid over een langere periode. Dit heeft tot gevolg dat het gezondheidszorgsysteem het virus kan bijbenen en zal er voor zorgen dat minder mensen overlijden door het virus.

Vele JS’ers zullen niet zelf de gevolgen van het Coronavirus ondervinden maar dit gaat over de volksgezondheid in een breder plaatje, solidariteit dus.

Tot 1 juni geldt daarom binnen de JS het volgende:

  • Alle fysieke activiteiten zijn afgelast.
  • Het LB werkt thuis. Dit betekent bijvoorbeeld dat je wellicht later een ledenpakket zult ontvangen.

Congres
Het congres is vooralsnog verplaatst naar 12 en 13 september.

Andere activiteiten
Landelijke activiteiten tot en met 1 juni vinden geen doorgang. Informatie over de doorgang van de internationale reis, het voetbaltoernooi, de zomertour en de zomerschool volgt.

Informatie over na 1 juni wordt nader gecommuniceerd, mede via onze pagina over de uitbraak.

Voor vragen is het LB bereikbaar. We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om deze pandemie te doorstaan en het aantal slachtoffers te beperken. Wij vragen daarin jullie medewerking: volg de adviezen van het RIVM en neem het zekere voor het onzekere.

Categorieën: Vereniging

Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA