Alles over het Najaarscongres in Groningen!

congres_groningen_site

Het Najaarscongres vindt plaats op 22 en 23 november in Groningen. Lees hier alles over de opzet van het congres, de ingediende voorstellen en de belangrijkste praktische zaken.

Elk halfjaar organiseert de Jonge Socialisten in de PvdA een congres. Het aankomende Najaarsongres vindt plaats op 22 en 23 november 2014 in Groningen. Het thema van het congres is “Racisme & Discriminatie”. Op deze pagina zal in aanloop naar het congres meer informatie verschijnen, evenals alle congreskranten. Voor meer informatie over het congres kan je terecht bij Junus van der Wal, vicevoorzitter en secretaris (jvdwal@js.nl). Aanmelden voor het congres door dit aanmeldformulier in te vullen.

Tweede congreskrant

In deze congreskrant staan alle reglementaire zaken rondom het aankomende congres beschreven, evenals de belangrijkste praktische informatie. Ook vinden jullie in deze congreskrant de vacature voor LAVA-hoofdredcteur en de ingediende congresvoorstellen, waaronder de begroting voor 2015. Voor vragen over de inhoud van de congreskrant kunnen jullie contact opnemen met Junus van der Wal, vicevoorzitter en secretaris (jvdwal@js.nl).

Categorieën: Activiteiten, Diversiteit & emancipatie, Vereniging

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA