Actievoeren loont

Elke week schrijft een van onze bestuursleden een blogje over iets dat hem/haar bezighoudt. Dit keer schreef Djairo een blogje over actievoeren.

DSC_0125

De afgelopen periode hebben wij ons best gedaan om de politiek te beïnvloeden door het voeren van actie! Zo stonden we een maand geleden op straat tegen de uitzetting van Howick en Lili en twee weken geleden tegen de afschaffing van de dividendbelasting. En met succes! Howick en Lili mogen blijven en de afschaffing van de dividendbelasting wordt heroverwogen. Daar mogen we trots op zijn en daar wil ik jullie dan ook heel erg voor bedanken.

Vooral de demonstratie op 2 oktober was een groot succes. De JS was ongelofelijk zichtbaar aanwezig met jassen, borden en enthousiaste mensen. Op elke foto was wel een JS’er te zien. We waren zelfs de omslagfoto voor het AD en het journaal. Wat mij betreft hebben we op 2 oktober laten zien dat er op links een jonge groep leuke mensen is die dingen voor mekaar krijgt. En dat is allemaal aan jullie te danken.

Maar onze strijd gaat door, want we hebben nog niet op alle terreinen resultaat geboekt. Zo zijn er nog steeds te veel flexcontracten en te weinig woningen. Daarom voeren we op zaterdag 3 november actie voor meer jongerenwoningen in Noordwijk en Noordwijkerhout. Ik vraag dus nogmaals jullie hulp bij een actie.

Wat kan jij doen? Je kunt op zaterdag 3 november helpen actie te voeren in Noordwijk en Noordwijkerhout. Daarnaast kun je op donderdagavond 25 oktober naar het partijbureau komen om te helpen met de voorbereidingen. Op 21 november zijn er herindelingsverkiezingen in Noordwijk en Noordwijkerhout dus als we van onze actie een succes maken, kunnen we wederom de politiek beïnvloeden. Doe jij mee? Want samen maken we Nederland een beetje linkser.

Categorieën: Blog

Op de hoogte blijven van de JS?
Doe mee
Jonge Socialisten in de PvdA