Foto’s

Als JS organiseren we ontzettend veel toffe activiteiten. Dat ene congres, dat bijzondere ledenweekend of die onvergetelijke actie. Die wil je graag nog een keer herbeleven. Bekijk hier alle JS foto’s van de afgelopen tijd. Dit archief zal de komende tijd nog verder worden aangevuld. Staat er een foto van je tussen die je liever verwijderd ziet worden? Neem dan even contact op met Stan.

WijWillenWonen

Samen met DWARS en de JD voerden we op 3 oktober actie voor meer geld voor jongerenhuisvesting. We willen dat een kwart van het miljard dat het rijk aan de woningbouwcorporaties geeft, wordt besteed aan meer betaalbare woningen voor jongeren. We vroegen op het congres van burgemeesters in Hilversum de burgemeesters om steun voor dit plan.

Bekijk de foto's
IMG_2322
IMG_2098

Ledenweekend Orvelte 2019

Van 27 – 29 september vond in het Drentse Orvelte ons ledenweekend plaats. Het thema was toegankelijkheid en met sprekers zoals de minister van gehandicaptenzaken, Rosaline van het lilianefonds en een rolstoelclinic hebben we ontzettend veel geleerd over dit onderwerp. Daarnaast stonden onder andere een spooktocht, een pubquiz en een foute party op het programma.

Bekijk de foto's

In gesprek met Jeroen Dijsselbloem

Op 10 september 2019 gingen we in Utrecht in gesprek met voormalig Kamerlid, minister van financiën en voorzitter van de Eurogroep Jeroen Dijsselbloem. Meer dan 50 leden en niet-leden vroegen Jeroen het hemd van het lijf. Over onder andere de Brexit, Griekenland en de EU. Alles kwam aan bod.

Bekijk de foto's

IMG_1759
IMG_1598

Zomerschool 2019

Van 23-25 augustus 2019 organiseerden we samen met Jong WBS een geslaagde zomerschool over de toekomst van wonen in Reeuwijk. We kleiden zelf onze eigen stad, hadden interessante sprekers op bezoek en discussieerden over de problemen op de woningmarkt.

Bekijk de foto's

Zomertour 2019

Van Maastricht tot Groningen, van Zwolle tot Eindhoven en van Leiden tot Leeuwarden. Afgelopen zomer waren we op meer dan 15 intromarkten en introfestivals door het hele land te vinden. Op een aantal intro’s zijn ook foto’s gemaakt.

Bekijk de foto's
IMG_1344
IMG_4857

Actie anticonceptie

Op dit moment is anticonceptie niet betaalbaar en toegankelijk, op 9 juli 2019 kwamen we in actie voor het opnemen van anticonceptie in het basispakket, zonder eigen risico.

Bekijk de foto's

JS-voetbaltoernooi 2019

Op 29 juni vond ter afsluiting van het politieke jaar traditioneel gezien het JS-voetbaltoernooi plaats. In Leiden gingen de afdelingen met een temperatuur van 30 graden een verhitte strijd met elkaar aan om dit prestigieuze toernooi te winnen. Uiteindelijk kwam de JS Brabant glorieus als kampioen uit de strijd.

Bekijk de foto's
IMG_1038
IMG_0961

Voorjaarscongres 2019

Op 15 en 16 juni vond in Leiden ons voorjaarscongres plaats met als thema: de toekomst van werk. Onder andere Agnes Jongerius, Han Busker en Gijs van Dijk kwamen spreken. Ook werd er een nieuw landelijk bestuur verkozen.

Bekijk de foto's
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA