Laden Evenementen

« All Evenementen

Zomerschool: De toekomst van wonen

23 augustus om 17:00 - 25 augustus om 17:00

Van vrijdag 23 augustus t/m zondag 25 augustus vindt de jaarlijkse zomerschool van Jong WBS en JS plaats. We gaan het hebben over de toekomst van wonen. Hoe zorgen we ervoor dat er ook in de toekomst voor iedereen een geschikte woning is? Welke maatregelen moeten er komen om de woningmarkt eerlijker te maken? Waar moeten we huizen bouwen en voor wie? Het wordt weer een weekend vol sprekers, discussies en met de traditionele pubquiz. De zomerschool is ook voor jong WBS’ers en dus tot 35 jaar oud.

Aanmelden Zomerschool 2019

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Om de Zomerschool voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van een Zomerschool kost echter veel geld. Daarom zouden we je willen vragen om, mocht je het geld kunnen missen, een vrijwillige extra bijdrage te doen. Vul hieronder in hoeveel geld je extra zou willen bijdragen.
  • We zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor de verwerking van de gegevens die je in dit formulier hebt ingevuld. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken door te mailen naar info@js.nl.
  • € 0,00

Gegevens

Begin:
23 augustus om 17:00
Einde:
25 augustus om 17:00
Op de hoogte blijven van de JS?

Schrijf je in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van onze politieke acties en activiteiten.


Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA